helgen

I fredags åkte hela familjen ner till stan och kika hittade en hel del fynd:) Sen blev det kalas hos Tindras gammelfarmor, jättetrevligt. Efter det blev det o åka hem och kolla på idol och mysa hela familjen<3
 Tindra somna vid tio tiden och vakna vid fyra och ville ha mat sen sov hon till halv nio, hon är så duktig våran lilla tjej<3

Idag lördag så jobbar pappa gustav så jag och Tindra åkte ner till stan och träffa lilla Ossian och hans föräldrar Sabina och Johannes så trevligt så:)




Sen gick jag och Tindra vidare till hennes morfar som var tvungen och pumpa däcken på vagnen där var Tindras moster Matilda också och deras fina vovve Moa



Nu är jag och Tindra hemma och myser, väntar på att pappa Gustav ska komma hem från jobbet.

I morgon kommer Tindras farmor och farfar hit och hjälper oss att röja lite inför flytten det är dags snart, så himla skönt det ska bli..

// mamma Sara


<3

Igår blev det en dag med näst in till fullspäckat schema. Först kom dom hit från ett bredbands ställe kl 8 på morgonen och skulle borra, så vi fick gå ut och gå eftersom det skulle låta så mkt så lillsnuttan kunde inte va där då..
Så vi gick och käka frukost sen hem sen direkt efter åkte jag och syster ( moster sofie) till stan och kika lite.. Sen bliev det storhandling på City gross kom inte hem förens strax efter 7 på kvällen..

Idag blir det en mys dag, älsk ska ut och äta med jobbet så jag Tindra hennes farmor och gammelmormor ska gå på stan dom här kvälls öppet idag:)


Jag och Tindra somna gott förut!


// Mamma Sara

Höstrusk!

Nu har nästan allt av den lilla snö som kom häromdagen försvunnit och idag är ösregn o grått överallt!
Familjen har beslutat att vi ska trottsa vädret och gå på en höstpromenad!
Tindra är så fin klädd med en stickad tröja som hon fått av gammelfarmor och ett par rosa tights som hon fått utav mormor .<3




Detta är en bild av lycka för pappa Gustav<3

underbara leenden i snörusket!

Idag kommer det bli en lugn dag både jag och tindra är jätte förkylda och pappa Gustav har en spricka i nyckelbenet och inflamation i en muskel..

Ska väl snart försöka gå ut och gå lite känner att frisk luft behövs, blir nog en promenad till maxi eller liknade och kanske köpa nått gott till kvällen.

Vi ska ha en riktig myskväll hela familjen med god mat gott snacks och tända en massa ljus och bara njuta av varandra sällskap!:)<3
Idol är självklart det som kommer visas på TVn:)

Våran tjej blir bara starkare och starkare för varje dag som går, är så himla roligt och se hur hon utvecklas:)


Idag har det kommit en hel del snö, visst är det mysigt med snö men det är lite väl tidigt på året än tycker jag allt!



Tindra har fått sig en "ny" leksak  har satt en båge med leksaker på babysittern hon tycker det är jätte skoj:)
Är helt underbart att se henne le, bara ett leende får hela dagen att bli den bästa!<3



// Mamma Sara


helgen.

Lördagen spenderade jag och Tindra tillsammans med Tindras farmor medans pappa Gustav, farfar och farbror var på iväg på motorgrejer:P
Jag Tindra och hennes farmor var ute på en hur mysig promenad som helst, vi var på stan och gick runt och tog en fika och hade det jätte trevligt.
Tindra fick en jätte fin vagn leksak och en jätte gullig mössa utav hennes farmor:)


Sen etfer det åkte vi till Tindras morfar dom hade jätte mysigt på altanen hade tänt brasa och fullt med ljus överallt det var riktigt mysigt och sitta ute när det var minusgrader, så där stanna vi hela kvällen..

På söndagen kom Tindras kusin linus till hennes morfar så hela familjen åkte dit och hälsa på och det blev en mysig fika på stan.
Sen åkte dom och hämta Tindras fina soffa hon ska få i rummet när vi flyttar till en ny lägenhet på bottenvåning, ska bli så himla skönt och få en liten trädgård:)

Efter det blev det en massa mys med hela familjen, det är helt underbart när alla 3 är samlade tillsammans i soffan och det bara blir en massa mys:)


Idag blir det att åka på kalas ska bli jätte trevligt och träffa släkten:)

// Mamma Sara

Äventyr!<3

Precis vaknat upp efter en skön dusch och doften av nybryggt kaffe! Mamma Sara och Lilla Tindra myser vid tvn!
Idag ska Tindra, Mamma Sara och Tindras farmor gå ut på äventyr i Stan medans Pappa Gustav, och Tindras Farbror och Farfar ska gå på Crosscart tävling!
Ikväll hoppas pappa Gustav på en myskväll med sin vackra familj<3/// PAPPA GUSTAV

Stora tjejen<3

Idag har vi vart på läkarbesök med våran fina dotter dom är så nöjda med henne nere på bvc:)
Hon väger 5900 och är 57,5 lång och när hon föddes för 2 månader sen vägde hon 2900 och var 47 lång så hon växer verkligen så det knakar!<3

Pappa Gustav ska snart åka och jobba men när han kommer hem blir det en mysig höstpromenad i det underbara höstvädret!

Sen får vi se om vi kanske går och hälsar på Tindras farmor och farfar.


Mina fina, stolta pappan och underbara dottern!<3


// Mamma Sara


underbara höstdagar!

Idag har vart en sån där mysig höstdag jag var ute och gick med våran älskade dotter Tindra idag och hennes moster Sofie. En riktigt mysig och trevlig promenad, sen när vi kom hem sov tindra i vagnen i säkert en timme så då fick jag lite tid till och fixa o trixa lite.



Pappa gustav är iväg och jobbar idag, men imorgon är han förhoppningsvis ledig för då ska vi på läkarbesök med Tindra det är 2månaders kontrollen.
Och hon kommer absolut få en godkänd stämpel<3<3


Idag har tindra också börjat förstå mer och mer vad man ska göra i ett babygym och hon ligger och ler och pratar hela tiden:)

Måste säga att jag har världens finaste dotter!<3



// Mamma Sara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0